Ventilationsfirma i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Västerås med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Västerås

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köpa och få ett ftx system installerat i en enplansvilla med kallvind.
 • Nanna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  kontrollera och rensa frånluft, mekanisk.
 • Douglas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Det gäller en lokal på 2-300 m2 stor och är tänkt till Gym.
 • Sofi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ftx-installation i hus byggt 1938 nu med självdrag. 105 kvm. Placering aggregat på kallvind.
 • Ali bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag skulle behöva få en värmebaffel/kylbaffel installerad på mitt nuvarande ventilationssystem. Jag har inget inneklimat dvs att det på vintern blir kallt inne i lokalen och på somrarna väldigt varmt. Vårt aggregat blåser för tillfälet ut 770l/s.
 • Kicki bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver hjälp med en köksfläkt som tydligen är kopplat till ventilationsröret och det får den inte vara, så jag behöver hjälp med att åtgärda detta.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej vi har en villa där köksfläkten behöver en översyn. Troligen är den äldre ytterdelen som behövs bytas ut. Vi har också lite frågor om till och från luftventiler som ska installeras i sovrummen.
 • Sture bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag skulle vilja förbättra ventilationen i huset. Tippar att det kan behövas 2-3 ventiler och en badrumsfläkt. Ni kan besöka oss och vi bestämmer omfattningen.

  Sture

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.