Ventilationsfirmor i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Anita bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver hjälp att se över frånluftventilationen i vårt radhus. När vi köpte radhuset bytte vi köksfläkt som visade sig vara fel då den bara blåste ut köksoset till badrummen. Nu har vi en alliancefläkt, det låter som den suger jätte mycket men det tycker...
 • Finn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Anticimex rekommenderade oss att installera en FTX anläggning. Vårt hus är byggt 1969. Enplanshus på 104kvm. Ritning finns.
 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  installation av ett nytt aggregat på befintligt ftx system.
  Installation av nytt ventilationsaggregat vinds aggregat Fläkt Woods RDAF mini. Inkoppling av nytt vent.aggregat vind
  Igångkörning och injustering av anläggning
 • Adam bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av en imkanal för montering av en köksfläkt. Genom tak så ordentlig tätning på taket är ett stort krav.
 • Adam bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX-aggregat på kallvind samt installation av isolerade luftkanaler med luftdon. Enplansvilla 118m2. Aggregatet är redan inköpt. Resterande material saknas för tillfället.
 • Erika bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Åtgärda dålig ventilation i villa. Matos stannar kvar i kök och sovrum.
 • Katrin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi flyttar in i ett radhus där ventilationen är undermålig. Det blir kondens på fönstren. Vi vill ha hjälp med vad som ska åtgärdas, hur det ska åtgärdas och prisförslag på åtgärder. Radhuset är på två plan och på 110 kvm.
 • Kent bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa med frånluftvärmepump. Byggd ca 20 år sedan. Översyn och förslag på uppgradering. Filterbyte då säkring löser ut troligen pga dammigensättning. Brukar dammsuga filter men det är gammalt. Bättre ventilation och värme i badrum kan vara aktuellt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.