Ventilationsfirma i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Västerås med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Västerås

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Malin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har ett hus med braskamin, luftvärmepump och två stycken mitchubitchu värmeväxlare. Vi har mätt upp radon till strax under 400 och söker därför ytterligare ventilation. Vi vet att grannar satt in ventiler ovanför fönster med lyckat resultat, vet ej om det är till- eller...
 • stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har idag ett frånluftsvärmepump. Men tänkte sätta in bergvärme.
  Så jag måste sätta in ett FTX aggregat för en enplans villa på 160m².
  Pris på aggregat och kanaler för tilluften?
 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera 2st friskluftventiler och tillse att frånluft i källare är ok. Även kontroll av ventilation i inrett vindsutrymme

  Tegelhus från 1955, 100kvm källare
 • Linus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt ett suterränghus (ca. 150kvm + 50kvm biyta) från 1969 som enbart har ventilation via självdrag. Vi kommer att byta samtliga fönster på huset och vill därför även förbättra ventilationen med antingen FTX eller decentraliserad ventilation. Radon i källare uppmätt till ca....
 • Milton bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver installera några stycken ventilationer i Huset
 • Elvir bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej. Jag har en villa på 178 kvm, med bara frånluft på toaletterna och tvättstuga, jag skulle gärna vilja installera helt nytt system av frånluft och tilluft.
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ftx-system med värmeåtervinning.
  2 planshus på 176 kvm med källare/torpargrund.
  Huset totalrenoveras och just nu är allt öppet och lättdraget i både golv och tak.
  kommer bli 6 sovrum, 2 vardagsrum, 2 badrum, kök, hall och tvättstuga.
  Även intresserade av avfuktare till Källare och torpargrund
 • Lars bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag bor i ett äldre hus från 1829, utbyggt 1910, som inte har någon ventilation annat än en ventil samt badrumsfläkt. Jag upplever en viss lukt konstant på nedervåningen och särskilt om huset varit tomt en kortare tid. Nedervåningen är på ca 110 kvm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.