Ventilationsfirma i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Uppsala med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Uppsala

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bättre ventilation för att få ned fuktigheten i 1,5 plans trähus byggt 1938. Fukten ligger nu på ca 70-84 % och ska ned till 45-50 %.
 • Jannie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill har hjälp med rengöring av ventilation hela huset på 1 1/2plan us fr -79.
 • Amanda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  brandspjäll
 • Goran bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har köpt ett suterränghus som har dålig ventilation på övervåningen. Övervåningen är på ca 100 kvm. Den enda ventilation på våningen finns i form av en elstyrdfläkt i badrumet, en elstyrd spisfläkt i köket samt mekanisk frånluft i hallen. Fönstren och dörrar är mycket...
 • Sofia bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Önskar offerter på montering av fem stycken tilluftsventiler placerade bakom element inkl. material. Håltagning i tegelvägg krävs för alla fem ventilerna.
 • youssef bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ett till-och från luftssystem i vårat hus.
 • Kristina bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vårt hus är från 1927 och har ventilation som är kopplat genom skorstenen. Vi vet ej hur väl denna fungerar och/eller om den fungerar. Vi har köksfläkt och mekanisk badrumsfläkt (nyrenoverat badrum). Vi önskar att ni vill kontrollera den befintliga ventilationen och råder oss till...
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hejsan jag skulle vilja ha en offert/uppskattning på nedan, självklart förstår jag att ni behöver komma ut och titta på detta, så det vore bra om du kunde kontalta mig.

  Uppdragsbeskrivning:
  Idag finns mekanisk ventilation, dock börjar denna bli dålig ger inte rätt flöde. Troligtvis behövs ny...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.