Ventilationsfirmor i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Åsa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Koll av befintlig ventilation i sovrum i källarplan/sutteräng och ev åtgärd för förbättrad ventilation.
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Skulle behöva byta köksfläkten i min lägenhet.Bor en in en insatslägenhet på polstjärnegatan 59.
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Jag bor i en bostadsrättslägenhet som har fått en anmärkning under OVK-besiktning: "förbindelsekanal mellan skorsten och don saknas i kök/bad." Detta behöver åtgärdas snarast. Direktkontakt med besiktningsman kan ordnas. Med vänlig hälsning, Johan
 • Jette bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Jag håller på att totalrenovera ett gammalt korsvirkeshus samt bygga till en tillbyggnad (Roslättsvägen 253, Svedala). 1:a vån på 50 kvm har öppen planlösning med modern kök och vardagsrum samt i tillbyggnaden (ca 25 kvm) : hall (ca 6 kvm), badrum (6,5 kvm), tvättstuga med...
 • Cissi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köks fläkt har gått sönder
  Har ni möjligt att fixa det?
  MVH
 • Claes bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  Byte eller justering av 15 år gammal Östberg CK 125 A kanalfläkt i 125 mm ventilationssystem i 208 kvm stor villa eftersom fläkten börjat vibrera och bullra för högt. Problemet kvarstår efter egen rengöring av kanalfläkten.
 • Sedighah bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har självdrag i huset. Det är kallt i köket. Vi behöver ha kontroll över hurmycket kallt luft som kommer in i köket. Nu finns det inget hinder. Någon måste komma och titta på det.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett 70-tals hus, 1 plan med källare med mekanisk ventilation på vinden. Ventilations systemet sträcker sig till samtliga rum. Nu behöva vi genomföra en översyn samt med största sannolikhet också förnya/förbättra systemet. Med vänlig hälsning/ Fredrik

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.