Ventilationsfirma i Stockholm

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Stockholm. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Stockholm

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Ayoni bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Jag behöver installera en ventilation på tvättstugan som har i källaren vi har murvägg
  Mhv/ Ayoni
 • Åsa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i villa. byggd 1977. Har en ventilationsmotor från samma år som troligtvis håller på att "ge upp". Önskar kontroll av motorn samt ventilationsanläggningens skick i övrigt.
 • Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej. Har fått i uppdrag av våran bostadsrättsförening att ta in priser på en OVK besiktning. Det är ett hus med sjutton lägenheter på Ekgatan 8 i Lysekil.

  Mvh
 • Christer bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har en enkel frånluftsfläkt på taket till mitt Älvsbyhus byggt 1984 som stannat. Förmodligen måste jag byta den. Behöver hjälp med det.
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  I mitt lägenhetshus så sitter det centralfläktssystem med en gemensam fläkt på taket.
  I lägenheten sitter det en fläkt som går 24/7 med en tillhörande fläktkåpa.
  Nu till problemet, när jag flyttade in i lägenheten för 3år sedan fick jag lovat av vicevärden att det var...
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej jag har ett äldre FTX aggregat som behöver bytas ut, det hänger på väggen i tvättstugan. Har ni förslag på robusta aggregat, tysta och energisnåla ? Behöver ett total pris inkl. installation. Mvh Björn
 • Lotta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationsarbete i källarhus från 1958. Vi söker en lösning för bättre luft och mindre fukt på källarplan. Idag finns bastu, tvättstuga, toalett samt två tonårsrum och ett förråd på källarplan. Huset är ca 90 + 90 kvm. De ursprungliga innerväggarna har flyttats om ngn gång...
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera luftförflyttare (cirkulationsfläkt) på vind. ca 13 m isolerad kanal, 1 frånluftsgaller, 2 tilluftsdon, kanalfläkt, tyristor (eller dylikt för varvtalsreglering), 2 ljudfällor. Vinden har landgång och som mest 1,7 m i ståhöjd.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.