Ventilationsfirma i Stockholm

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Stockholm. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Stockholm

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Dan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill köpa och få hjälp med att montera en frånluftsfläkt i badrum i lägenhet och få till luftinsläpp vid badrumsdörren.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har mekanisk frånluft med en takmonterad fläkt som styrs från köksfläkten. Tycker den låter mycket så skulle vilja ha förslag på en lösning för minska ljudnivån vid utsugen. Eventuellt byte av takfläkt eller montering av ljuddämpare.
 • Sarah bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill få hjälp med att se över hur vi kan förbättra ventilationen i ett enplanshus. Har freshventiler och köksfläkt. Köksfläkten måste sättas på manuellt och går ej att få den att gå på lågvarv i tidsintervall. Ingen fläkt i badrummet. Tilläggsisolerad vind. Skorstenen från köksfläkten...
 • Jerker bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i ett 70-talshus där det är självdrag med luftventiler i de flesta rum. Nyinsatta fönster för något år sedan och planer på att tilläggsisolera vinden så behöver se över luften inomhus om det behövs åtgärdas.
 • Jessica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett hus med självdrag där Anticimex rekommenderat att installera frisklufts ventiler i de rum där de saknas. Saknas i 3-4 rum. Fasadens utsida är putsad. Två av rummens utsida är svåråtkomlig pga hög höjd.
 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera 2st friskluftventiler och tillse att frånluft i källare är ok. Även kontroll av ventilation i inrett vindsutrymme

  Tegelhus från 1955, 100kvm källare
 • Simon bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX-ventilation i självdragshus.
 • Ann-Christin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationen fungerar inte. hus fr 1986. Bacho Minimaster.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.