Ventilationsfirma i Örebro

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Örebro. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Örebro med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Örebro som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Örebro att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Örebro

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Assar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera in ventiler i 6 - 8 fönster.
 • Leena bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver installera pax ventil i badrummet där el behöver flyttas till fläkten. samt få borrat 3 st hål i tegelvägg för inluftsventiler.
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,
  Vi har köpt en villa från 1970 som är alldeles för "tät", och som skulle behöva en lämplig lösning för att förbättra ventilationen. Just nu finns inga tillufts- eller frånluftsventiler på entréplan och övre plan i huset.
 • Emilie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi skulle vilja sätta in ventiler i 6 rum och en badrumsfläkt.
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Ska inreda en råvind ca 20 kvm på 5:e våningen i ett flerbostadshus med självdrag. Råvinden ska sammankopplas med trappa till befintlig lägenhet på 4:de våningen. Behöver rådgivning angående hur jag ska göra med ventilation ?
 • Peggy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Önskar hjälp med tilluftsventiler i vistelserum, 3-4 stycken samt mekanisk frånluftsventil i badrum (idag finns där tilluftsventil). Eventuellt också en frånluftsventil i köksutrymme.
 • anders bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Efter OVK fick bostadsrättsfäreningen ett antal lägenheter med dålig ventilation. Trolig orsak är smuts i ventilationskanalerna. Vi behöver hjälp med att göra en undersökning av hur stort behov av rensning som finns samt utföra ventilationsstädning. Vi är en brf med 162 lägenheter i 3 portar,...
 • Martin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Östberg kanalfläkt CK 100A, har gjort sitt och funkar inte längre!

  måste bytas ut mot en ny, typ CK 100EC, K100EC Sileo eller IRE 125C Isol.

  om det är möjligt med ljuddämpare typ LDC 100-300 eller annat typer av kanalfläkt eller dämmpare!

  krav den ska va tyst...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.