Ventilationsfirma i Örebro

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Örebro. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Örebro med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Örebro som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Örebro att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Örebro

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Hadi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej. Jag har en bostadsrätt som jag ska renovera. Det är så att den har ett utompåliggande ventilationsrör som går i varje rum, den vill jag få bort på bästa möjliga sätt. Jag undrar ifall man kanske kan ta bort hela och bara göra en...
 • Ulla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Dra Imkanal till köksspisfläkt (avvaktar med montering av denna) upp gm liten kattvind på sovloft ovanför o upp gm yttertak (gipsskiva, 14 cm isolering träyttertak med luftspalt, beklätt med takpapp o tegelpannor. Montering av huv mot taket.
  Takhöjd kök 230 cm, kattvind c 40cm,
  plåtkant...
 • Roland bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett Älvsbyhus med frånluftsfläkt på taket,behöver byta fläktmotor
 • Dan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har nyss köpt ett hus. Ett modernt hus men ventilationen är troligtvis inte så bra.
  Behöver en prisbild och tekniskt kunnande för att skapa optimalt inomhus klimat.
 • Hedi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt ett hus som vi ska totalrenovera och behöver installera nytt ventilation.
 • Natalee bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Att ha bra ventilation system i huset. Utan att höja radon halt.
  T.ex. FTX ventilation system ?
  Jag undrar om kostnaden om man har hus med 105 m2 och källare 97 m2
 • Lisa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi kommer att göra ett syllbyte i vårt hus samt byta fasad våren 2016. Över lag har vi nog ganska dålig ventilation i huset och vi vill ha förslag och offerter på hur detta kan förbättras.
 • Joi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Felsökning av Heru FTX-aggregat från Östberg

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.