Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera två tilluftsventiler. Jag skulle vilja ha ren luft, att partiklar från avgaser försvinner. Eventuellt minskat bullerskydd också.
 • Reneida bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation Nibe F730 från Nibe VVM225.
  Huset har självdrag idag och behöver installeras så att den klarar av allt som krävs för en Nibe F730.
  Solvargsvägen 11
  840 92 Vemdalsskalet
 • Therece bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har köpt ett hus dör ventilationen har varit urkopplad, vet ej hur länge. Detta upptäcktes då min man var på vinden och såg att en fläkt var urkopplad. Han fick igång fläkten.Vi har självdrag. Men efter detta så har det börjat lukta avföring i ett...
 • Elin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Önskar prisförslag för att tillföra 3 nya friskluftsventiler (tilluft) självdrag i en villa i Höllviken! Önskar kontakt och offert snarast möjligt!

  Tack på förhand,
  Mvh
  Elin Strandh
 • Ingemar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Fläkten för frånluftsventilation på mitt hus har lagt av, behöver en ny. Fläkten sitter på taket och är från 1980. Själva fläkten är fabrikat Siemens 2CA4 284 ORH2, enfasmotor 85W med kondensator. Fläkten är monterad i ett paket med huv från Skänninge Ventilations AB, typ...
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av ventiler i radhus.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera fem st frisklusftsventiler i en villa i Mölnlycke. Tre på markplan samt två i kupor på övervåningen.
 • Petra bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Jag behöver hjälp med montera en befintlig köksfläkt till befintliga kanaler i huset(imkanal?). Jag bor i hus och min snickare klarade inte av att koppla in fläkten eftersom rören går annorlunda och nu har jag en löshängande fläkt, som inte går att använda. jag har...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.