Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • jouko bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  vill ha hjälp med regulator styrning till och frånluft styrning på pizzeria ventilation.
  nu sitter det endast on och oof vred till och frånluft . mvh J
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  När nya fönster sattes in för några år sedan i vårt radhus så missade man att sätta in Ventilation, detta påtalade i energideklarationen när.vi köpte huset. Totalt 120kvm uppdelat på 3 våningar varav 1 inred vindsvåning där det sitter ventiler. Det känns snabbt kvavt i...
 • Patrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har nyligen köpt ett 70-tals hus som inte hade någon tilluft installerad överhuvudtaget. Vi har nu borrat ventiler (självdrag) i samtliga rum och behöver veta om detta är tillräckligt eller om det är lönt att komplettera med t.ex motor på taket för extra sug...
 • Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Injektorfläkt på skorstenen
 • Lina bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hus byggt 1955, självdrag, 1 plan, källare och inredd vind. Har gjort en del ombyggnader senaste åren och vill ha en översyn med en experts förslag på förbättringar innan vi byter fönster. Alltså inget faktiskt arbete i det här skedet, men kan bli.
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av utsug för köksfläkt genom papptak.
 • fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i källaren.
 • Ole bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill att någon med kompetens går igenom ventilation på vårt hus. Det är en villa i Älvsjö byggd på 50-talet.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.