Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Kristoffer bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag vill byta 5 st klaffventiler till friskluften i min lägenhet i Lund som är av äldre modell och som jag då misstänker innehåller asbest då det brukade användas och som jag isåfall ska hanteras på korrekt sätt.

  Jag undrar om detta är ett arbete som...
 • sumitpal bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Värmesystem för hela fastigheten. Fastigheter ägs inte av mig än. planer på att köpa den i månaden.
 • Benita bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Reparation av Temovex ventilationsanläggning
 • Fanny bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi vill förbättra ventilationen i vårt hus byggt 1974, tillbyggt 1997. Vi vill förbättra inomhusklimatet och minska risk för fuktskador/mögel. Idag har vi självdrag, fläkt i badrum som går när belysningen är på och en spisfläkt.Vi behöver tilluft i åtminstone två rum där det idag...
 • Caglar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation villa
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köpt villa i Bjuv (tillträde 1/3), förra ägaren har bytt fönster (tidigare med luftningsfönster i sida) mot täta. Idag finns ingen fungerande ventilation. Vi vill installera mekanisk vent. i badrum (frånluft) och tilluft i fyra mindre rum alternativt något bättre förslag. Vi vill även installera...
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montering och elektrisk anslutning av ny takfläkt på villatak. Ska fungera som mekanisk frånluft och extern köksfläkt.
 • Percy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, vi bor i en villa och det sitter nån slags "flökt" på yttervinden som suger ut luft från huset. Säljaren sa att man borde titta på att kunna styra fläkten eller byta ut den. Så jag skulle vilja att någon tittar på hur det...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.