Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Leo bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Det är något föremål som har fastnat i frånluftsfläkten på taket på vårt radhus eller så kanske det är kullagret till fläkten som är sönder tror vi. Fläkten låter i alla fall en hel del (mer än den brukar). Invändig inställning av frånluftsdon behövs.
 • Richard bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilering av en stuga på 35 kvm. Som är tillägs isolerad. Kommer att stå tom under Sep- Maj finns olje element och skall ha värme 15 gr under tiden. Känns lite fuktigt i den nu.
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej jag har ett äldre FTX aggregat som behöver bytas ut, det hänger på väggen i tvättstugan. Har ni förslag på robusta aggregat, tysta och energisnåla ? Behöver ett total pris inkl. installation. Mvh Björn
 • Lisa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver ett ventilationsaggregat för ett litet kurscenter/mötesplats /cafe i Undersåker. Spiragården Åre. Det ska beräknas på 30 personer i lokalen. Det är två rum (öppet emellan). Totalt 70 m2 inkl 2 toaletter och öppet kök. 230 cm till tak. Det är ett timmerhus med...
 • Barry bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Good day

  Buy medical disposable face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. The price is $0.28 each. If interested, please visit our site: pharmacyoutlets.online

  To your success,

  Barry
 • MIKA bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har idag en existerande FTX som komplement till vattenburen fjärrvärme. De är ett gammalt typ Fläktwoods monterat ovanför spiskåpan "bakom kryddhyllan". Vill du kunna ha vanlig köksfläkt vid framtida köksrenovering och vill då dels byta till nyare FTX och ha skild imkanal, eventuellt flytta upp...
 • Lennart bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  kontroll av ventilationen i huset
 • Anita bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver hjälp att se över frånluftventilationen i vårt radhus. När vi köpte radhuset bytte vi köksfläkt som visade sig vara fel då den bara blåste ut köksoset till badrummen. Nu har vi en alliancefläkt, det låter som den suger jätte mycket men det tycker...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.