Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Birgitta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  Vi bor i ett tvåvåningsradhus o vår ventilationsfläkt har lagt av. Den sitter monterad i "skorstenen" på taket med en kabel dragen ner till första våningen där reglaget för av/påstängning o för hastighet sitter. Utdrag sker i befintlig ventilationstrumma i badrum på avdra våningen och...
 • Jonas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har en källare med självdrag, under sommarmånaderna plågas vi av "källarlukt". Vi skulle vilja minimera denna med hjälp av förbättrad ventilation, bland tvättstugan saknar ordentlig sådan.
 • Zanko bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  har dåligt med tillluft i huset
 • Linn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
 • Urban bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Inför försäljning av vår villa fick vi anmärkning på bristfällig ventilation. Huset som är byggt 1952 har självdragsventilation och de trodde att detta problem har uppstått när vi har satt in treglasfönster. Vilka åtgärder kan man göra för att åtgärda problemet?
 • Berith bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har köpt en frihängande fläkt som behöver installeras och undrar vad det kostar? Det kommer att behövas en särskild kanal/skorsten till den då resten av huset är installerat med bergvärme och återvinning.
  Jag bor i Falerum
 • Ahmad bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Jag har ett poolhus på 80kvm och behöver avfuktare samt till och från luft. samt har jag en talet och bastu som behöver dras ventaliton till. behöver offert eller nån kontaktar mig agnade detta.
 • Viktor bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill ha hjälp att få ventilation i nästan hela mitt hus.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.