Ventilationsfirma i Malmö

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Malmö. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Malmö som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Malmö

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Mathias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en villa med två ventilationskåpor på taket. Den ena har tidigare fallit ner i samband med snöras, är återmonterad men är ej monterad rätt,
 • Lennart bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  kontroll av ventilationen i huset
 • Ahmed bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Jag bygger hus och skulle få ett prisofärt på ventilatuon i mitt hus. Huset är på 160 m2 och under takvaning ungefär på 70 m2
  0722525464
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Min fläkt på taket måste bytas
 • MIKA bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har idag en existerande FTX som komplement till vattenburen fjärrvärme. De är ett gammalt typ Fläktwoods monterat ovanför spiskåpan "bakom kryddhyllan". Vill du kunna ha vanlig köksfläkt vid framtida köksrenovering och vill då dels byta till nyare FTX och ha skild imkanal, eventuellt flytta upp...
 • David bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationsanalys av Villa byggd 1938 för att bestämma vad vi "bör" ha. Huset genomgår stor renovering under 2022. Idag självdrag. Även offert på material samt arbete utifrån rekommendation
 • Beiar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i ett hus byggt 1964 med källarvåning/sutteräng. Ventilation behövs i alla rum.
 • Sami bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ovk intyg, besiktning villa
  F ventilation, ny imkanal,

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.