Ventilationsfirma i Malmö

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Malmö. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Malmö som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Malmö

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av tilluftskanaler och luftdon i bostaden, vid byte av frånluftsvärmepump med förvärmd tilluft.
  Ny frånluftsvärmepump Nibe F470 ska installeras med förvärmd tilluft.
 • Chera bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Instelera nya agrigat
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  kolla över köksfläktssystem samt motor och byta ut köksfläkt.
 • Patrick bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Åtgärda inbyggd ventilation i köket.
 • Alexander bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Hej,
  Jag behöver att installera en ny skorsten till köksfläkten alt flytta den befintliga skorstenen som sitter 30 cm åt sidan
 • Helene bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Genomgång och rengörning av vårat 20 år gamla ventilationssystem på en Villa i Hovås.
 • JOHAN bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, vi har planer på att installera Systemairs ventilationssystem SAVE VTR 150/K i vår fjällstuga i Lofsdalen. Stugan är på 72 m2 och har en luftvolym på 215 m3. Det finns ingen vind att dra rören på men vi har tänkt att rören kan dras...
 • Gabriela bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej Vi har ett FTX aggregat monterat på vinden en Termavent S40 som vi funderar på att byta ut till ngt nytt. Huset är en enplans villa på 185 m2 i Tyresö.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.