Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Jörgen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Installera en köksfläkt i ett äldre hus i Brantevik, med anslutning till skorsten. Någon gång i mitten av augusti.

Nabil bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Dålig luft hemma .. även efter saneringen från föreningen........ingen tillluft .....vill byta system eller motor

Frank bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Önskar att få offert på installation av FTX ventilationssystem, där material, arbete är inkluderat samt specificerat i offerten.
Hus är byggt år1965, ca 140m², 2 -planshus.

Mustafa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej!
Jag vill ha någon att montera 1 tilluftsventil / rum x4 och 2 st i vardagsrummet som är ganska stort. Tl80f-dBs. Huset ligger i vidingsjö Linköping. 3 rum och vardagsrummet är med trävägg/fasad och bara ett rum med trävägg och tegel fasad.
Tacksam om ni kan…

johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Mitt Husqvarna FTX Lv6 har slutat fungera.Elektroniken är död. Antar att det behöver bytas ut.

Oscar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Installation Ftx heru 100S nya i 1/5 plans hus med kattvind och vind samt vindlucka. Bef mekanisk frånluft placerat i kök(kryddhylla)

ryan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej

vi har köpt ett nytt hus och vi har några problem med ventilationen. På övervåningen är några av inloppsventilerna felaktigt installerade och i källaren har vi ett behov av att ha mekanisk ventilation. Det finns en högre radionmätning än föredragen som vi vill förbättra genom…

Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vår bostadsrättsförening har haft en OVK-besiktning där bland annat vår lägenhet i Malmö har fått en anmärkning gällande ventilationen i köket som nu är förbyggd av köksinredningen, denna behöver dras ut ur skåpet. Det rör sig om frånluft genom ventil, huset är byggt 1906. Skisser…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.