Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Conny bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett FTX agg som är drygt 20 år som börja krångla, behöver byta till ett nytt. Finns det någon som kan gör detta.
 • Felicia bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Vi har problem med vår ventilation hemma. Enligt Anticimex behöver en ventil "öppnas upp" (den har täppts igen vid ombyggnation) i ett rum. I det andra rummet behöver en helt ny ventil sättas in. Det rör sig alltså om två ventiler. Vi bor i...
 • Ludwig bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Översyn av ventilation i en 80-tals villa med frånluftsfläktar och övrigt självdrag.
 • Robert bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har precis köpt ett radhus som har självdrag, är intresserade av FTX så skulle vilja ha ett kostnadsförslag på vad arbetet skulle kosta. Huset är på 117 kvm två badrum, två sovrum, vardagsrum och kök, huset har vind.
 • Ola bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har en villa byggår 1979 med ett frånluftsystem som är integrerat med köksfläkten från vilken man styr varvtalet på takfläkten idag. Takfläkten måste bytas ut då lager i denna är slut. Då köket ska byggas om skulle denna del av ventilationen separeras från övrig frånluft,...
 • Thomas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av ventilation i befintligt hyreshus
 • Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har en en 70 tals villa med Entréplan + källare. Installerade för ett par år sedan fjärrvärme och nu är det dags att göra något åt självdraget. Har funderat på att antingen sätta in FTX alt FF beroende på vad som passar bäst.
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett fritidshus på 2 plan med självdrag. Tilluft- och frånluftsfläktar saknas. Vill förbättra inomhusmiljön då luften inomhus känns instängt. Vill ha besiktning på vilka åtgärder som vi kan göra. Har luftvärmepump installerad.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.