Ventilation

Behöver du hjälp av företag som är experter på ventilation?

Via vår tjänst kan du gratis samla in offerter från ventilationsfirmor och få prisförslag på det arbete du behöver ha utfört.

Att själv hitta bra ventilationsfirma till rätt pris för ett ventilationsprojekt kan vara tidskrävande och mödosamt.

Efter att du har fyllt i vårt formulär kommer du få prisförslag från upp till fem olika leverantörer och du väljer sedan själv vilken du går vidare med.

Ur inte minst hälsosynpunkt är en välfungerande ventilation mycket viktigt. En bra ventilerad bostad gör under för välbefinnandet och i värsta fall kan dålig luftomsättning leda till stora besvär, såsom allergi och astma.

Att själv felsöka och åtgärda ventilationsproblem är inte särskilt enkelt, utan det allra bästa är att anlita proffs som kan utföra arbetet.

Få offerter från upp till fem olika utförare

När du använder dig av vår offertförfrågningstjänst kommer du snabbt i kontakt med upp till fem olika tjänsteföretag som erbjuder dig kostnadsförslag för ventilationsarbetet som du önskar få utfört.

När du kontaktas av företagen får du samtidigt mer information om vilka de är. Dessutom kan du då också ta del av omdöme från tidigare kunder, innan du bestämmer dig för vem du vill anlita.

Vår tjänst är kostnadsfri och lättanvänd. Din offertförfrågan slutför du i tre steg och sedan skickas den vidare till vår samarbetspartner som matchar den mot sitt stora register av professionella hantverkare och servicetekniker.

Så här funkar jämförelsetjänsten:

 1. Beskriv vad för ventilationsarbete du behöver hjälp med

  Här beskriver du ditt ärende. Vilken typ av fastighet det gäller och vad problemet är. 

 2. Ange när arbetet behöver vara utfört

  Om arbetet är brådskande vill du förstås att ventilationsarbetet ska påbörjas så snart som möjligt. Och ibland passar det bättre att boka in en tid lite senare under året. Hur det än ligger till kan du här ange om det är ett brådskande ärende eller om du önskar hjälp vid en senare tidpunkt.

 3. Lämna kontaktinformation

Här lämnar du ditt telefonnummer, mail och adress så att du ska kunna ta emot offerterna och sedan bestämma detaljerna med den utförare som du väljer.

Du anger också om du söker i form av privatperson, företag eller förening (olika hantverkare är inriktade på olika målgrupper och de behöver dessutom veta om de kan kalkylera kostnadsförslaget med rot-avdrag). 

För privatpersoner, företag och föreningar

Offertförfrågningstjänsten fungerar lika bra för dig som privatperson som för företag och föreningar (exempelvis bostadsrättsföreningar). 

När du ansöker behöver du bara ange bara om du söker som privatperson, förening eller företag och sedan matchas du mot rätt hantverkare.

Ventilationsarbete för bostadshus, villor, fabriker, lokaler

När du skickar in en offertförfrågan behöver du alltså inte tänka på annat än att beskriva vad du behöver hjälp med, vilken typ av fastighet det handlar om och vem du är.

Resten sköts via vår samarbetspartner, som vidarebefordrar din förfrågan till rätt hantverkare.

Du kan alltså lugnt luta dig tillbaka och invänta offerter från skickliga montörer och servicetekniker oavsett om du har ventilationsproblem i din villa, eller det handlar om bostadsrättsföreningens alla fastigheter eller företagets dåligt ventilerade kontor.

Våra senaste förfrågningar

 • Vanessa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera ventilationen i badrum på andra våningen.
 • Petter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Då vårat befintliga ventilationsaggregat (SVAB) som är placerat på vinden har lagt av så har vi köpt ett nytt aggregat (Östberg HERU 100 S EC) som vi vill ha hjälp att installera. Arbetet innebär bortmontering av befintligt aggregat, anpassning/justering av befintliga ventilationsrör så de hamnar...
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av ventiler i radhus.
 • Wonna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte och eventuell installation av 6 stycken takaggregat. Mekanisk frånluft. Hyresfastighet.
 • Lotta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Jag önskar få en offert på badrumsventilation där det helt saknas fläkt idag. Vi har två badrum och bor i parhus.
  Med vänlig hälsning,
  Lotta Rådh
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Flytt av köksfläkt im kanal ca 20 cm.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationsrör draget mellan badrum,kök och frånluftsventil inkl tyst fläkt. Längd för rör ca 6 meter
 • Yvette bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av ventillation i vår 70-talsvilla.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.