Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Kent bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa med frånluftvärmepump. Byggd ca 20 år sedan. Översyn och förslag på uppgradering. Filterbyte då säkring löser ut troligen pga dammigensättning. Brukar dammsuga filter men det är gammalt. Bättre ventilation och värme i badrum kan vara aktuellt.
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett FTX system från 1981 som jag vill byta ut. Vill även flytta upp det på vinden och separera bort köket så det inte luktar os överallt. Har ritning på det gamla systemet. Önskar offert på detta jobb
 • Andreaz bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har en villa med självdrag och där fläktar är installerade i våtrum. Vill istället installera en frånluftsfläkt i skorstenen

  De flesta rör går upp i samma spirorör upp till skorsten utom ett som behöver skarvas på. Avståndet för skarvning är ett par meter och går...
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej jag vill flytta mitt kök i min bostadsrätt. Jag behöver veta vad jag behöver göra med ventilationen och hur man kan lösa det. Detta är bråttom då jag behöver ta detta med min styrelse snarast möjligt. Mvh Niklas
 • Ulf & Astrid bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring av luftkanaler i 1,5 plans villa i LERDALA!!!
 • Jimmy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,
  Jag skulle vilja ha en offert av er gällande nyinstallation av en mekanisk frånluftsfläkt på ett befintligt frånluftsystem.

  Huset är en enplanare från -76 och har ett självdragsystem via spirorör på vind och genom tak. Det är tre utrymmen som ligger bredvid varandra. Wc, badrum...
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av lager och kondensator till min takfläkt på min villa. Stege finns och steg på taket fram till fläktkåpa.

  Uppvisande av foto på fläkten till vent-montör sa att det är en svensk ELMO-motor.

  Strömbrytare till fläkten finns och fungerar på fläktkåpan.
 • Caroline bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, jag bor i ett hus som är byggt 56. Skulle vilja ha hjälp med om jag behöver göra något åt ventilationen i huset för att få ett bättre inomhusklimat. Jag och min dotter har ofta huvudvärk och är täta i våra näsor. Känns ofta...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.