Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Lars-Olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Genomgång av ventilationssystem i sutterainvilla. Köksfläkt nu från kopplad, ev separat eller återkoplla till återvinning
 • Håkan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en fristående villa byggd 1980 med frånluftsventilation där fläkten slutade fungera plötsligt. Ritning över fläktsystemet finns annars ingen dokumentation
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hus byggt 1972 med självdrag, spirorör finns draget i 2 badrum samt tvättstuga. I samband med renovering av dessa rum kommer nuvarande panna med elpatron bytas till en frånluftvärmepump.
  Önskar offert för påkoppling av befintliga spirorör till frånluftsvärmepumpen. Pumpen installeras av vvs firma.
 • Sarah bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill få hjälp med att se över hur vi kan förbättra ventilationen i ett enplanshus. Har freshventiler och köksfläkt. Köksfläkten måste sättas på manuellt och går ej att få den att gå på lågvarv i tidsintervall. Ingen fläkt i badrummet. Tilläggsisolerad vind. Skorstenen från köksfläkten...
 • Urban bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Inför försäljning av vår villa fick vi anmärkning på bristfällig ventilation. Huset som är byggt 1952 har självdragsventilation och de trodde att detta problem har uppstått när vi har satt in treglasfönster. Vilka åtgärder kan man göra för att åtgärda problemet?
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av ftakläkt till mekanisk frånluft 160 kvm hus.
 • Anke bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Väder-/Regnskyddet från ventilations-skorstenen behöver ersättas efter den har blåst bort.
 • Adde bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi håller på att renovera ett hus.
  Där ska dras ett frånluftsrör till ett badrum, i krypgrund ca 8 m.
  Vi har flyttst värmepannan så där ska in ytterligare 3 rör.
  Ett frånluft som går till badrummet ovanför pannan, ett tilluft som går till badrummet ovanför pannan men...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.