Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Jean bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Förlägga ny luftrör i köket i samband med renovering.
 • Bulut bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  underhåll/ kontroll av befintligt ventilationssystem i villa
 • Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Nyinstallation av ventilationssystem i gymnastikhall.

  Hallen består av två större hallar och ett mittskepp. Varje hall innehöll innan vi tog över två tennisbanor. Ventilationen skall uppfylla Folkhälsomyndighetens krav på gymnastikhallar samt att understiga 1000ppm CO2.
 • Sören bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av ventilationsaggregat, nuvarande är Svenska Fläktfabriken RDAA-a-b-1
 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationskontroll/mätning i privat fastighet. Installationer av åtgärder.
 • Kennet bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX i 70-talsvilla. Den som gör installationen får också bestämma aggregat och hur allt ska göras. Ritningar på huset finns (även inskannade).
 • Per-Åke bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Tacksam hjälp med byte av värmeväxlare o ev värmepanna (luftburen värme) i samband med köksrenovering.
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har självdrag ventilation idag

  Vill ha en genomgång av vilka förbättringar som behövs göras och som passar bäst för att förbättra inomhusluften i hela fastigheten samt ett prisförslag för vad det kan komma att kosta. Gäller både ventiler i rum och frånluft i badrum,...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.