Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Få hjälp med ventilation

Om du på ett snabbt och enkelt sätt behöver komma i kontakt med ventilationsfirmor som är verksamma i just din stad, så är vår offertförfrågningstjänst en bra start.

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  Skulle behöva få hjälp med att få till en bättre ventilation i mitt hus. Gärna någon form av aktiv ventilation. Huset är från 1972 på 112 m2 och är enplans hus med inred källare. Har inga ventiller som man kan öppna och stänga mer än...
 • André bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Är nyinflyttade i ett radhus i Malmö och vi saknar ventilation i två eller tre sovrum, besiktningsmannen föreslog "åtgärd med ventilöppning i yttervägg med don Fresh 90 med mekaniska fläktar utan kallrasskydd". Detta vill vi få installerat eller liknande åtgärd.
  Återkom gärna om mer information behövs...
 • Mia bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, vi vill gärna få offert på installation av ventilation anläggning ritningar finns.

  Mvh
  Mia
 • Hans bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag behöver hjälp med att byta ut en 120 mm Vilpe frånluftshuv inkl ca 2 meter imkanal i spirorör inkl isolering till en 150 mm imkanal i spirorör med isoleringsstrumpa. I samband med bytet byta frånluftshuv av märket Vilpe till rätt dimesion. Dragningen från köket...
 • FAY bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  installation av ventilation system på ett lokal på l 200 kvm m2. Adress Uddevalla
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rensa samtliga frånluftsdon i skorstenen..
  massa pinnar som fåglar fyllt upp med ..
  Kanaler utav tegel .
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Nyinstallation av FTX i villa byggd -61 där det idag är självdrag.
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har Installerat ett FTX-system från Flexit. Behöver hjälp med att justera in luft flöden, OVK.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.