Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Omdragning av installationstrumma från Köksfläkt.
  Den går i övervåning diagonalt över badrumsvägg och in i murad skorsten. Önskar frigöra väggen i badrummet så mycket som möjligt eventuell en dragning upp på vind och sedn in skorstenspipan
 • Viktor bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Jag har precis låtit en firma renovera ett fuktskadat badrum.
  När hålet för fläkten kommit på plats ser jag att det ej finns nån ventkanal på andra sidan badrumsväggen. Det finns ingen kanal/shackt/rör son luften kan färdas i.
  Alltså kommer luften spridas på baksidan av...
 • Jan-Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Utredning av ventilation i villa.
 • Moa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rensning av ventilation i alla rum, även fläktsystem i kök.
 • Yasser bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Gäller ett och halvplans villa där övreplan har dålig ventilation och blir supervarmt under sommaren. Har funderat på olika ventilation men är osäkert kring om vad är bäst för mitt hus (frånluftsfläktar eller luft-luftvärmepump eller bara luftkonditionering) så vill höra från experter.

  Vill gärna höra åsikter...
 • Britt bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hög fukthalt i huset. silverfiskar.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, jag har en plan att bygga en hobbysmedja på 25m2 på tomten inom ett år. Min tanke är att ha ett stort rökuppfång ca1m2 två meter upp i luften så att jag kan ställa in antigen gasolässjan eller kolässjan under detta. Tanken är att...
 • Rainer bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill byta ut gamla Bahco minivent till en FTX aggregat i en villa på 130 m2

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.