Ventilationsfirmor i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Torbjörn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Vi har ett backosystem ventilationssystem idag som vi vi ha hjälp att byta.
  Vi ska ha en ny köksfläkt då vi byter kök.
 • maritta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi vill ha ett offert gäller ventilation med enkel kanalfläcktsystem med termosstadstyrda friskluft/frånluftsystem samt 7-8st ventiler i tak eller vägg?
 • Anid bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!

  Jag skulle vilja installera ett FTX system till mitt hus. Enplansvilla på 122 m2 med kallvind i Hackefors, Linköping. Skulle vilja få in en offert på det.

  Mvh Anid Kovacic
 • Thomas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Skall bygga på en våning på villan, kommer då att finnas möjligheter att uppgradera från självdrag till FTX. Vill nyttja befintlig bergvärme för att få möjlighet till komfortkyla under den varmare delen av året. Aktuell yta kommer att vara drygt 400 m2. Kommer att genomföra...
 • Jonas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa enplan med källare. Vid eldning dras rökgaser ner i skorstenskanal. Därav behövs översyn av tilluft med eventuell nyhåltagning för ny tilluft. Injustering av mekanisk frånluft.
 • Lenn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Skulle vilja ha ventilation i vårar hus från 65.
  Har kollat lite på Pax mistral 13,
  och pax EOS. något av det hade passat oss.
 • fahreta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  En liten mat butik behöver frånluft installation.
  I långshyttan.
  Mvh Fahreta
 • Kamal bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Jag bor i ett radhus i Tuve på Hisingen/Göteborg och har fått problem med vår fläkt på taket som drar allt lukt och imma på bad rum och kök i huset,den är helt död och hörs inte allt lyser som det ska,men fläkten är död.startar...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.