Ventilationsfirmor i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Hampus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera mekanisk ventilation i villa på ca 160kvm.
 • Finn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera och montera kanalfläkt
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera två tilluftsventiler. Jag skulle vilja ha ren luft, att partiklar från avgaser försvinner. Eventuellt minskat bullerskydd också.
 • Robert bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Önskar se över ventilationen i ett gammalt enplanshus med självdrag. Har sedan länge upplevt kondens på insidan av våra fönster och huset har nu även fått ny fasad, isolering och fönster. Finns inga luftdon, förutom i badrummet. Vill få hjälp med att genomföra enklare förbättrande...
 • Karl bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vid renovering av kök vill vi byta ut "bacho"fläkt som sitter i köket till en vanlig fläkt från fjäråskupan med ett utblåsrör. Nu kommer det ner två från vinden och jag antar då att det är något slags värmeväxlingssystem samt ventilation för hela huset. Den...
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill ha hjälp med att flytta ett befintligt ventilationsschakt på min övervåning pga. ombyggnation.
  Schaktet består av en avluft, en frånluft samt luftning av spillvatten och det ska flyttas mellan 50 och 100 cm i sidled.
  Det arbetet jag behöver hjölp med är omdragning i bjälklaget...
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byta ut mitt ftx aggregat
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,
  Har ett tvåplanshus + källare från 1922. Vi har köksfläkt och badrumsfläktar och fläkt i tvättstugan (källaren). Däremot tror jag att vi saknar tillräckliga tillluftsventiler. Vi bor längs med en trafikerad väg och skulle därför behöva ventiler som är ljudreducerande. Huset har 3 sovrum på...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.