Ventilationsfirmor i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ny köksfläkt samt installation av utlopp oh rör i ett mindre kök
 • Rikard bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  2 saker.
  1. Jag vill flytta ventilationen i ett badrum som idag sitter 1m över golvet till taket pga snedtak. Tanken är att dra nytt rektangulärt rör i rummet bredvid och ta upp ett nytt håll i kaklet uppe vid taket.
  2. Vi har ett rum i...
 • Sara bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Kontroll av ny imkanal till köksfläkt.
 • carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Rörmokare
  har gjort en tillbyggnad och fått mögel på läkten under taket.
  Diskuterade problemet med en besiktningsman som rådde att ventilationsfirma skulle konsulteras och få se om vi på så sätt kan få bukt med problemet
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag önskar installera 2 väggmonterade FTX (Pax Mistral IV eller liknande) i småhuskällare i Bromma för att förbättra luftkvaliteten. Väggarna är 22cm betonghålsten. Existerande ventiler (130mm) finns. El finns I nära anslutning.
 • Hanna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har ett hus från 1937 med självdrag. Vi upplever att inomhusluften inte är tillräckligt bra. Vi vill ha förslag på olika lösningar.
 • weiwei bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hi,

  I am not satisfied with our old ventilation system which is 30 years old.I plan to change it. Can you help with that?

  Thanks
  Vivian
 • Pia bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har i OVK-besiktning fått notering om att fläkten i köket ej är åtkomlig för mätning, och att detta måste åtgärdas.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.