Ventilationsfirmor i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i ett enplans radhus på 120 kvm från 1979 med FTX-system som är draget på vinden där även aggregatet sitter. Upplever nu att det blir kalldrag från ventilationen och att det viner en del.
  Har önskemål om kostnadsförslag på vad som kan justeras och...
 • Elvir bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej. Jag har en villa på 178 kvm, med bara frånluft på toaletterna och tvättstuga, jag skulle gärna vilja installera helt nytt system av frånluft och tilluft.
 • Karin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! När vi sätter på ventilationssystemet luktar det brandrök i huset. Vi har en kamin. Trots ventileringssystem känns inomhusluften dålig. Behöver utreda och åtgärda problemet.
 • Åsa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i villa. byggd 1977. Har en ventilationsmotor från samma år som troligtvis håller på att "ge upp". Önskar kontroll av motorn samt ventilationsanläggningens skick i övrigt.
 • Frank bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi bor i en villa där jag önskar en genomgång av ventilationen och förslag på eventuella förbättring. Vi har i dagsläget endast ventilation via självdrag.
 • Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationsaggregat för bostad ca 160 kvm + källare med lägenhet ca 100 kvm. Byggnaderna från 70/80-tal. Vind finns för montering av aggregat och rör.
  Bostad/entréplan med 3 badrum, 1 kök, 4 sovrum, 2 vardagsrum.
  Lägenhet i källaren med 1 bad, kök, 2 sovrum.
  Övrigt i källaren är tvättstuga,...
 • Sarah bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Otillåtet kopplad köksfläkt.
  Behöver även uteluftventiler ovanför fönster.
  Maila pga jobbar natt.
 • jonas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har köpt hus från 1955. Behöver rådgöra angående ventilation i huset snarast.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.