Ventilationsfirmor i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av köksfläk (aggregat med återvinningsventilation i skåp)
 • Quintus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Suteränghus på tvåplan med kallvind, där de idag finns en frånluftsagregat installerad, detta ska ersättas med en FTX-aggregat och tillluftskanaler dras till 6 rum på övreplan och ett på nedreplan. Arbetet innefattar alltså dragning av rör till 7 rum samt installation av aggregat (har ni...
 • Malena bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver ha bättre ventilation i mitt hus, verkar nästan obefintlig just n u.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett 70-tals hus, 1 plan med källare med mekanisk ventilation på vinden. Ventilations systemet sträcker sig till samtliga rum. Nu behöva vi genomföra en översyn samt med största sannolikhet också förnya/förbättra systemet. Med vänlig hälsning/ Fredrik
 • Slavi bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Vi bor i ett kedjehus i Järfälla med från- tilluft ventilationssystem. Det är dåligt sug i spiskåpan och vi funderar på att dra spisröret genom taket. Jag har skisser och bilder som jag kan skicka som offertunderlag. Hör av er.
  Med vänlig hälsing,
  Slavi
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej Jag har mekanisk ventilation i min villa från1978, verkningsgraden på denna verka sjunka och jag skulle vilja ha hjälp med att säkerställa detta och sedan byta, troligtvis motorn på taket som är slut.
 • Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Soliga dagar blir vårt hur väldigt varmt med dålig luft. Efter dusch på vån 1 är fukten kvar länge.
  Våning två som har två sovrum blir extremt varmt soliga dagar, framför allt kvällstid och mest sommartid. Att öppna fönster när det är vindstilla hjälper inte, även...
 • Håkan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Radonsanering i villa

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.