Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Tommy D. bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Önskar installation och inställning av tilluft/frånluftaggregat i villa/radhus 110 kvm på Råå (Hbg). Önskar även prisförslag på lämpligt aggregat. Ursprungligen fanns här ett FLEXIVENT fr. -97.
 • niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationsanalys, åtgärdsförslag på förbättrad ventilation. åtgärder för mögeltillväxt på vind
 • fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i källaren.
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hejsan!
  Vi skulle vilja mäta våran inomhusluft.
 • Alexis bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag bor på Bondegatan i Stockholm i en fastighet från slutet av 40-talet. Ventilationen i lägenheten är s k självdrag och har haft en godkänd OVK (föreningen genomförde den för ca 2 år sedan).

  I våras byggde jag om lägenheten för att skapa ytterligare ett...
 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag behöver hjälp med hembesök för dialog angående installation av ftx system innan fyllnad av isolering. vilken typ av aggregat, vilka delar jag behöver införskaffa. kanske något ni kan hjälpa till med. Jag monterar gärna själv men behöver sedan hjälp med korrekt inställning av...
 • Christian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köp och installation av fläkt (frånluft) ute på taket. Alternativt reparation av min befintliga om det går. Den nuvarande fungerar men wobblar då axeln är böjd så den slår i kåpan något.
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Flytta ventelationen på vinden ungefär 2.5 meter till köksfläkten samt montera fast köksfläkten i taket.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.