Ventilationsfirmor i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • David bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  FTX aggregat (Flexit S3R) där trumman som snurrar för att växla värmen kärvar. Laga? Byta delen? Kassera installera nytt?
 • Ylva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, Flyttat in i ett 50-talsradhus byggt för oljepanna och självdrag. Bergvärme installerades för ca 10 år sedan och nu finns det lite mögel på vinden, sannolikt för att vinden tillförs fukt från bostaden. Vi upplever också att ventilationen är lite dålig i vissa av...
 • Anna-Karin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver hjälp med att installera en köksfläkt med gemensamt ventilationssystem.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi skulle vilja ha offert på rengöring av ventilationssystemet i vårt hus.
 • Cristian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Genomgång av luftvärmesystem, QVLV6 i Hjältevadshus från -95, kontroll av fläktar, för-eftervärmning samt inställning av don, ev.byte pga kallras.
 • Kalle bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, jag önskar hjälp med att flytta utloppet från köksfläkten från taket till gaveln. Jag planerar installera solceller på taket. 1,5 plans hus i Bålsta. Avståndet från skorstenen på taket och nya utloppet på gaveln är två meter. Rören går i en kattvind som är...
 • Werner bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  komplet ventilation installation för 1plan villa 130kvm och franluftvärmepump i Kungsör
 • Börje bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köksfläkten behöver troligen bytas. Radhus byggt 1979. Sotat fläkten för 2 år sedan. Fläkten sitter på taket.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.