Ventilationsfirmor i Örebro

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Örebro. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Örebro med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Örebro som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Örebro att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Återmontering av ventilation frånluftsaggregat (Essvent) som varit nertaget under renovering, samt montering av spiskåpa (Franke) till densamma.
 • Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi bytte från vedeldning till bergvärme för några år sen. Vi känner att luften står mer still under vinterhalvåret då fönster och dörrar är stängda.

  Sannolikt måste vi göra åtgärder för att få igång friskluftscirkulationen ordentligt igen och behöver nu hjälp med rådgivning och...
 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, vi ska göra tillbyggnation av vår befintliga villa och har fått bygglovsbeslut. Inför startbesked krävs en ventilationsritning och inför slutbesked ska även ett luftflödesprotokoll tas fram. Dessa tjänster vill vi ha hjälp med.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av två tilluftsventiler i bostad. En på övervåning och en på undervåningen.
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Omdragning av installationstrumma från Köksfläkt.
  Den går i övervåning diagonalt över badrumsvägg och in i murad skorsten. Önskar frigöra väggen i badrummet så mycket som möjligt eventuell en dragning upp på vind och sedn in skorstenspipan
 • Knut bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Vi bor i ett radhus från 2002 i Mariastaden i Helsingborg (2 våningar, ca 150 kvadrat) där vårt Flexit aggregat har slutat fungera och någon tekniker har varit där och bedömt att det bör bytas ut. Jag skulle uppskatta en offert från er.

  Med vänlig hälsning,

  Knut...
 • Daniel Dn bygg AB bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej

  Skulle behöva ha hjälp med en utsugsfläkt till en blästerhall på mitt lager

  Ytan är 7000*13000
  Höjd 5500

  Kan du ringa mig i morgon

  0705325006
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej jag har ett äldre FTX aggregat som behöver bytas ut, det hänger på väggen i tvättstugan. Har ni förslag på robusta aggregat, tysta och energisnåla ? Behöver ett total pris inkl. installation. Mvh Björn

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.