Ventilationsfirmor i Örebro

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Örebro. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Örebro med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Örebro som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Örebro att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Anna-Lotta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Önskar en rekommendations på vad vi bör använda för ventilation och vad arbetet kommer kosta att utföra. Har köpt en fastighet på 314 m2 som ska användas som HVB hem med ca 11 boende. Har påbörjat brandskydds process men behöver ventilation rekommendations för att kunna...
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag vill låta installera ett ventilationssystem i mitt hus i Sollentuna som är från 1974. Huset är i två plan om 137 m2. Alla fönster är nu utbytta så huset har blivit rätt tätt och luftcirkulationen är nästan obefintlig.

  Undreplan:...
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i ett enplans radhus på 120 kvm från 1979 med FTX-system som är draget på vinden där även aggregatet sitter. Upplever nu att det blir kalldrag från ventilationen och att det viner en del.
  Har önskemål om kostnadsförslag på vad som kan justeras och...
 • Per-Inge bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av kolfilterfläkt mot en utsugningsgläkt, dragning av ventilationsrör och montering av fläkt
 • Anita bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver hjälp att se över frånluftventilationen i vårt radhus. När vi köpte radhuset bytte vi köksfläkt som visade sig vara fel då den bara blåste ut köksoset till badrummen. Nu har vi en alliancefläkt, det låter som den suger jätte mycket men det tycker...
 • Krister bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av spisfläkt. Den vi har nu är väldigt gammal. Bor i hus från 1945 med självdrag.
 • Håkan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en fristående villa byggd 1980 med frånluftsventilation där fläkten slutade fungera plötsligt. Ritning över fläktsystemet finns annars ingen dokumentation
 • Roland bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har en Minivent . Som en av fläktarna börjar låta som ett tröskverk. Önskar ompackning av den fläkten . Bägge vart ompackade för två år sedan har gått bra sedan dess..

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.