Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Norrköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Elin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi precis flyttat in i ett radhus, byggt 1949 och har problem med ventilationen, luften står stilla i huset. Vi skulle därför vilja se över möjligheten att installera en frånluftsfläkt eller annan lösning som förbättrar ventilationen
 • weiwei bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hi,

  I am not satisfied with our old ventilation system which is 30 years old.I plan to change it. Can you help with that?

  Thanks
  Vivian
 • Ulrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Flera rum i villa från 1971 som inte har fungerande ventilation. Det behöver tas upp hål i väggen, monteras genomföring, insektsnät och ventil. Definitivt i två sovrum på övervåningen, samt eventuellt i två sovrum på bottenvåningen.
 • Stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett radhus på Ekerö. Är sjölvdrag men tycker att det fungerar dåligt. Blev rekommenderad utav byggfirma på plats att kolla på ventilationen då det tydligen verkar vara dåligt konstruerat. Felmonterade rör. Och verkar saknas ventiler.
  Kom gärna förbi för att kunna lägga en offert...
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en klädbutik och behöver en ny luftkonditionering, ev två för att täcka upp i olika etage.
 • Robert bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Luften står helt still i huset. Behöver offert för att installera ventiler eller något liknande för att få ett behagligare klimat inomhus.
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, jag är spekulanter på ett 1 plans hus från -69, 110+ m2, 1 badrum med intilliggande WC, 1 tvättstuga. Huset har idag självdrag. För att få bra inomhusklimat och därtill lägre energiförbrukning tror jag ett FTX system skulle göra en stor skillnad. Det finns...
 • Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett Husqvarna Reginair FTX aggregat på vinden som är ur funktion. Behöver bytas ut.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.