Ventilationsfirmor i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Norrköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Förbättra ventilation och genomströmming i 50-tals villa i Spånga.
 • Ole bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill att någon med kompetens går igenom ventilation på vårt hus. Det är en villa i Älvsjö byggd på 50-talet.
 • Emma bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Jag behöver hjälp med att mäta luftflödet i min lägenhet pga av köks-flytt. Behöver få dokumenterat att det är godkänt luftflöde enligt myndighetskrav.
 • Carola o Dan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har bytt fönster och isolerat ett hus från 67. Vi har källare som behöver få bättre radon värde eftersom vi är mycket där. Just nu har vi ingen ventelation installerat
 • Kristian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Uppdragsbeskrivning
  Vi har ett hus som är byggt 1971 som enbart har ventilation genom självdrag. Huset är 1 1/2 plans (147 kvm) med källare (98 kvm). Källaren är tänkt att i viss mån användas som boyta. Oisolerade kattvindar finns på ovanvåning (lämpliga för kanaldragning).
 • Fredrico bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  En genomgång av hela ventilationen på vår villa (155 kvm). Uppsättning av fönsterventiler och ventilation till kallvinden.
 • Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver hjälp med att göra klart sista påkopplingen av en ny köksfläkt samt sätta in ventilation i vardagsrum och sovrum för att få bättre inomhusklimat.
 • Elin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi precis flyttat in i ett radhus, byggt 1949 och har problem med ventilationen, luften står stilla i huset. Vi skulle därför vilja se över möjligheten att installera en frånluftsfläkt eller annan lösning som förbättrar ventilationen

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.