Ventilationsfirmor i Linköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Linköping. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Johnny bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver hjälp med renovering/nyinstallation av ett gammalt (1982)Bahco ventelationssystem med ett ACF återvinningsaggrigat som sitter över spisen. Aggregatet gick idag sönder och vi skulle vilja återanvända ventilationssystemet(rören) med ett nytt aggrigat på kattvinden istället. Vill gärna ha en offert efter ett besök
 • Hanna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Göra fler (4st) tilluftsventiler i huset, för att få bättre ventilation och luft inomhus.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera fem st frisklusftsventiler i en villa i Mölnlycke. Tre på markplan samt två i kupor på övervåningen.
 • Pernilla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill se över vår ventilation. Min man är sjuk och vill se till att vi har en bra ventilation i huset.
 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i fritidshus. Uppvärmningen i huset blir luft-vatten med en nibe f-750. Huset är en nybyggnation och kommer stommonterat.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!

  Jag har en villa från 1950 med självdrag som jag har tänkt göra en större renovering av under sensommar höst.
  I samband med detta behöver jag se över ventilationen, viss påväxt på vinden bland annat plus att huset kommer att bli tätare än tidigare och att...
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vår ventilationsfläkt till hela huset har gått sönder. Vi har testat att elen fungerar till fläkten, så det måste vara fel på fläktmotorn. Vi har inte hittat märket på fläkten ännu. Min man är teknisk och kan montera fläkten själv beroende på pris för...
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett FTX system, frånluften fungerar inte och tilluftsflödet är lågt. Jag vet inte vad som är fel. Kanske behöver aggregatet bytas eller renoveras. Huset är från -76.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.