Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Jönköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Jannie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill har hjälp med rengöring av ventilation hela huset på 1 1/2plan us fr -79.
 • Dror bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  futurum 480-6 spisfläkt filter
 • Dick bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett enplanshus på ca 260 m2 med vattenburen golvvärme utan ventilation (självdrag) med undantag för ett badrum där utrustning finns för utsug. Jag vill ha offert på ventilationsutrustning. Eftersom jag tidigare hade luftburen takvärme med ventilation finns kanaler för detta. Jag vill ha en...
 • Lisa bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi kommer att göra ett syllbyte i vårt hus samt byta fasad våren 2016. Över lag har vi nog ganska dålig ventilation i huset och vi vill ha förslag och offerter på hur detta kan förbättras.
 • Åke bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Jag har ett äldre radhus (1962) med enbart självdrag. Vi har även förhöjd radonhalt.
  Min tanke är att erhålla mekanisk ventilation genom att installera en frånluftsfläkt på taket, om det nu räcker? Är även öppen för andra förslag.
 • Joakim bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Min lägenhet , en bostadsrätt har nyligen fått underkänt på en ovk besikting (betyg1)i badrum och kök och jag ville höra lite om ni kanske kan hjälpa till.
 • josefin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Vi är en liten bostadsrättsförening som har fått mögel i en uthyrningslägenhet i källaren på fastigheten. Vi kommer att behöva dränera om runt hela huset eftersom fuktmätare har visat på mycket fukt i väggarna. I uthyrningsdelen är det även väldigt dålig ventilation så vi...
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Funderar att sätta in tilluftsventiler i sovrummen och kanske vardagsrummet 3-4 ventiler träfasad

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.