Våra senaste förfrågningar

 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett fritidshus på 2 plan med självdrag. Tilluft- och frånluftsfläktar saknas. Vill förbättra inomhusmiljön då luften inomhus känns instängt. Vill ha besiktning på vilka åtgärder som vi kan göra. Har luftvärmepump installerad.
 • Thomas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har inom Ljunits församling expedition och församlingshem i samma byggnad, expeditionen har ett eget kraftfullt ventilationssystem, min fråga är då om det är möjligt att bygga ut detta även till församlingssalen golvyta ca. 130m2 Önskar offert på detta
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, jag är spekulanter på ett 1 plans hus från -69, 110+ m2, 1 badrum med intilliggande WC, 1 tvättstuga. Huset har idag självdrag. För att få bra inomhusklimat och därtill lägre energiförbrukning tror jag ett FTX system skulle göra en stor skillnad. Det finns...
 • Snezana bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag har en gammal aggregat som håller på att ge upp. Det står Bahco Minimaster System på fläkten och aggregatet sitter nog i köket.

  Önskar att få hjälp med att göra en uppskattning om hur jag bör gå till vägar att få till en bra, fungerande...
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Återmontering av ventilation frånluftsaggregat (Essvent) som varit nertaget under renovering, samt montering av spiskåpa (Franke) till densamma.
 • Anders bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rensning av kanaler, intrimning av tilluftsventiler och frånluft. Enplansvilla 139m2 från 1978, mekanisk frånluft finns via spisfläkt och fläkt på tak. Eventuellt montering av fuktstyrd mekanisk frånluft från badrum (kanal finns).
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Kontroll av mer svartmögel i lägenheten
 • Finn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera och montera kanalfläkt

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.