Ventilationsfirmor i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Ingbritt bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i restaurang och fläktkåpa och ventilation i kök.
 • Paul bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett hus byggt 72 med väldigt lite tilluft/frånluft. Önskar pris på håltagning och nya ventiler. 3 våningar inc källare. ca 4-5 nya håltagningar med nya ventiler. 2-3 st frånluftsventiler (bad/tvätt). Uppskattat om det finns möjlighet för att komma och se på detta på...
 • Jonathan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett radhus byggt 1976 med självdrag. Önskar nu installera bättre ventilation. Huset har radiatorer så jag tror på vanlig mekanisk frånluft utan återvinning av värme men vill gärna diskutera detta med någon kunnig. Huset är två våningar, badrum ligger rakt ovanför en tvättstuga och...
 • Adam bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX-aggregat på kallvind samt installation av isolerade luftkanaler med luftdon. Enplansvilla 118m2. Aggregatet är redan inköpt. Resterande material saknas för tillfället.
 • Snezana bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag har en gammal aggregat som håller på att ge upp. Det står Bahco Minimaster System på fläkten och aggregatet sitter nog i köket.

  Önskar att få hjälp med att göra en uppskattning om hur jag bör gå till vägar att få till en bra, fungerande...
 • Carl bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hus i ett plan med självdrag och undermålig ventilation. Fasad mexi-sten. Behöver installera tilluftsventiler och eventuellt byta ut några befintliga gamla tallriksventiler i garagebyggnad.

  Minst 3st väggventil typ Fresh eller motsvarande, självreglerande typ.
  Konsultation om antal och placering samt generell konsultation om förbättringsåtgärder för ventilation.
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring av ventilation, fläkt i ett radhus.
 • Olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring och byte av aggregat för FTX system i villa med källare totalt 250m2. Nuvarande är en Ventex 300 från 1992.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.