Ventilationsfirmor i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. Ventilation.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från ventilationsfirmor, experter & konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk besiktningar, ny installation, till underhåll och renovering av ventilation och värmesystem mm i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Almir bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  villa med källare 85+85 kvm, är intresserad av FTX pga lite för höga radonvärden.
 • Kristian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Uppdragsbeskrivning
  Vi har ett hus som är byggt 1971 som enbart har ventilation genom självdrag. Huset är 1 1/2 plans (147 kvm) med källare (98 kvm). Källaren är tänkt att i viss mån användas som boyta. Oisolerade kattvindar finns på ovanvåning (lämpliga för kanaldragning).
 • Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Soliga dagar blir vårt hur väldigt varmt med dålig luft. Efter dusch på vån 1 är fukten kvar länge.
  Våning två som har två sovrum blir extremt varmt soliga dagar, framför allt kvällstid och mest sommartid. Att öppna fönster när det är vindstilla hjälper inte, även...
 • David bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring av ventilationskanaler och injustering av FTX-aggregat i villa (1,5 plan).
  Totalt 10 till/frånluftsdon + spisfläkt.
  Äldre FTX-aggregat i behov av nytt luftfilter.
  Vill nyttja ROTAVDRAG och få jobbet utfört FÖRE 2016-01-01.
 • Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har ett trä hus från 60-talet (ena delen är 2 plans andra delen är 1 plans.) 175m2 + 119m2 biyta. Huset är tilläggsisolerat och bytt till 3 glasfönster. Vi behöver därför se över ventilationen för att få bättre inomhusluft.
 • Nikolaj bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Önskar komplett ventilations system i en Villa
 • Therese bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Justera trycket på ventilation i bostadshus/villa.
 • Lars-inge bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ev dåligt drag i köksfläkt. Beror detta på självdrag i radhus? Dålig lukt ovanvåningen. Fuktig inomhusluft sommar torrt på vintern. Ev. Felaktigt luftström i huset? Det mesta som kan göras är gjort t ex fläkt i badrum. Sotat för ca 5 år sedan och...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.